FreePgs.com Forum
September 22, 2021, 04:11:59 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: LVCS.NET offers low cost domain registration services.
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Having problems...  (Read 4046 times)
theSpam
Non-Verified Account
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 8

Blog entries (0)

View Profile
« on: June 05, 2006, 09:47:42 PM »

I'm trying to do an install of UseBB, and I'm having some problems, possibly due to the URL changes.

In short, I can upload files/directories via FTP, but they don't seem to show up when I visit my URL: http://spam.freepgs.com/

I've tried uploading via ftp.freepgs.com and spam.freepgs.com, but that doesn't seem to solve the problem.

So, the files are there, but they don't seem to be showing when I visit my site.

Any solutions?
Logged
admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +30/-2
Offline Offline

Posts: 1567

Blog entries (0)

View Profile
« Reply #1 on: June 05, 2006, 10:13:48 PM »

Be sure you do not have any .htaccess directives that are redirecting you to another directory within your account.

Any directory you create in your account should be directly accessible.

There is anl .htaccess file full of Rewrite rules in the "UseBB" directory.  Verify that these are correct.

*****
YOU WILL NEED TO MODIFY THE .HTACCESS FILE SO THAT IT DOES NOT CONTAIN OPTIONS DIRECTIVES
*****

Please comment the following line in your .htaccess file

Options -Indexes

===

If you attempt to use the Options directive in an .htaccess file, you will only receive an HTTP 500 server response.  This is not the same as a 404 response.

Please comment the "Options -Indexes" line and try again.

Thank you,
FreePgs.com Admin
« Last Edit: June 05, 2006, 10:15:59 PM by admin » Logged
FreePgs.com Forum
« Reply #1 on: June 05, 2006, 10:13:48 PM »

 Logged
sixthcrusifix
Sage
Verified Account
Sr. Member
*

Karma: +0/-3
Offline Offline

Posts: 445


http://sixthcrusifix.com/home/

Blog entries (0)

View Profile WWW
« Reply #2 on: June 05, 2006, 10:14:24 PM »

well y ou have a forum that works just fine: http://spam.freepgs.com/neonfro/

I don't see any files on your main directory but your board folder is there . . .
Logged

Visite me website at http://www.sixthcrusifix.com
theSpam
Non-Verified Account
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 8

Blog entries (0)

View Profile
« Reply #3 on: June 05, 2006, 10:21:38 PM »

Thanks Admin!

Everything's fine now!

well y ou have a forum that works just fine: http://spam.freepgs.com/neonfro/

I don't see any files on your main directory but your board folder is there . . .

That's just a phpBB for a friend...
Logged
FreePgs.com Forum
« Reply #3 on: June 05, 2006, 10:21:38 PM »

 Logged
theSpam
Non-Verified Account
Newbie
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 8

Blog entries (0)

View Profile
« Reply #4 on: June 05, 2006, 10:31:47 PM »

Just noticed something...

The mod_rewrite functions of UseBB don't seem ot work...
Logged
admin
Administrator
Hero Member
*****

Karma: +30/-2
Offline Offline

Posts: 1567

Blog entries (0)

View Profile
« Reply #5 on: June 05, 2006, 10:47:05 PM »

The rewrite rules seem to be working fine

For example:
http://spam.freepgs.com/UseBB/members-staff.html

(There is no such file, this is using the rewrite rules to work)

Most likely there is a setting in the configuration that will tell the script to use these alternate URLs vs using ?id=xxx

Thank you,
FreePgs.com Admin
« Last Edit: June 05, 2006, 10:49:17 PM by admin » Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!