FreePgs.com Forum
September 28, 2021, 02:35:48 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Click Here for Toll-Free Service for your business starting at $2.00 per month and 4.5 cents per minute
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Error after posting  (Read 4797 times)
megawatt
Verified Account
Jr. Member
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 60

Blog entries (0)

View Profile WWW
« on: November 03, 2006, 11:09:10 PM »

I get this error message immediately after posting in my phpBB forum just before being re-directed.

Quote
Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/posting.php on line 750

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/posting.php:750) in /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/includes/page_header.php on line 634

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/posting.php:750) in /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/includes/page_header.php on line 636

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/posting.php:750) in /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/includes/page_header.php on line 637

Any help here will be much appreciated. Thanks.
Logged

sixthcrusifix
Sage
Verified Account
Sr. Member
*

Karma: +0/-3
Offline Offline

Posts: 445


http://sixthcrusifix.com/home/

Blog entries (0)

View Profile WWW
« Reply #1 on: November 04, 2006, 04:00:30 AM »

I get this error message immediately after posting in my phpBB forum just before being re-directed.

Quote
Warning: Cannot modify header information - headers already sent in /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/posting.php on line 750

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/posting.php:750) in /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/includes/page_header.php on line 634

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/posting.php:750) in /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/includes/page_header.php on line 636

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/posting.php:750) in /var/www/vhosts/mymy.org/httpdocs/includes/page_header.php on line 637

Any help here will be much appreciated. Thanks.


Hmmm It seems that somewhere there is probably a

Quote
header("blahblah");

And the headers have already been sent by another one or by some HTML. I have no idea why though.
Logged

Visite me website at http://www.sixthcrusifix.com
FreePgs.com Forum
« Reply #1 on: November 04, 2006, 04:00:30 AM »

 Logged
brainiac744
Verified Account
Sr. Member
*

Karma: +10/-0
Offline Offline

Posts: 403

Blog entries (0)

View Profile
« Reply #2 on: November 04, 2006, 08:55:49 AM »

Check posting.php and make sure that there isn't any "white space" in it after or before the <?php and ?> tags (I would guess that it's after based on the error)
Logged
megawatt
Verified Account
Jr. Member
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 60

Blog entries (0)

View Profile WWW
« Reply #3 on: November 04, 2006, 07:08:27 PM »

Have done that. Does not seem to have any white space or extra lines in that file. Hmm...
Logged

FreePgs.com Forum
« Reply #3 on: November 04, 2006, 07:08:27 PM »

 Logged
brainiac744
Verified Account
Sr. Member
*

Karma: +10/-0
Offline Offline

Posts: 403

Blog entries (0)

View Profile
« Reply #4 on: November 05, 2006, 11:05:38 PM »

Well, if there's no extra white space then my guess would be that something is being echoed in that file, which is odd. Have you editted either posting.php or page_header.php? If so, what changes did you make?
Logged
megawatt
Verified Account
Jr. Member
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Posts: 60

Blog entries (0)

View Profile WWW
« Reply #5 on: November 06, 2006, 04:25:35 AM »

My forum is highly hacked so I dont really know which modification could have caused this problem. This error only shows when postings are done from a specific forum, that's the AI's forum (Forum Bot). I have checked all files related to that hack but I just cant find any problem with white space. I have also re-uploaded the files.
Logged

brainiac744
Verified Account
Sr. Member
*

Karma: +10/-0
Offline Offline

Posts: 403

Blog entries (0)

View Profile
« Reply #6 on: November 06, 2006, 06:43:52 AM »

Well, I'm at a loss then. You might be able to find an update or get more help if you go to that specific hack's website (if there is one).
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!